"Lütfen, MSN ekleyin demeyin ya da PM atmayın, cevapları göstereceğim arkadaşlarıma, ona göre karar vereceğiz..."
denilmiş.Biz msn ekleyin demedik sadece msn adresimizi yazdık genel iletişim için.
Ama yinede size zarar verdiyse msn eklememiz özür diler iyi çalışmalar dileriz sayın sYstemMaster Valla son iki kırmızı cümle gerçekten kafiyeli oldu be sYstemMaster
Birde hocam sitenizi
İstanbul Reklam Ajansı inceledim çok sade bir tasarımı var sadece benden bir tavsiye
şurada satılan demosu
bu olan wordpress temasını duzenlemen ile
(veya buradaki herhangi bir profesyonel temanın )satışlarını ve yaptığın işi ikiye katlayacağına çok eminim sYstemMaster.Sadece bir tavsiye yanlış anlama.
1. ben host satmıyorum
2.sitemin içeriği ve kullandıgım tema veya yazılımı kimseyi alakadar etmez
3. satışlarım cok zaten merak etme ben işimi yapıyorum
4. google un büyümesinin sebebi sade olusuydu
5. sen kimsinde benim sitem hakkında yorum yapıyorsun yorum yaptıracak olsam yeni siteler kısmına acardım konumu colukla cocukla ugrasamam tostcu
ben bu işlere yıllarımı vermişim kalkıp böyle konusma gücünü kimden alıyon sen...
6. bir daha cevap verme tartısma acma insanlar host arıyor ... konuyu mesgul etmeyelim...
7. 16 yasında coluktan cocuktan emir alacak degilim bir bildigimiz varki yapıyoruz ve SANANE ....