TakunYA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben Türkiye'de ki DC'lere yada DC'lerden hizmet veren bayilere laf etmiyorum. Hat fiyatlarının değişmesinden bahsediyorum. Tellcom'un atağı gibi. Umarım bunlar örnek olur. İletişim hakkının insanlara en ucuzdan verilmesi anlaşılır.
Tellcom’un ciddi bir indirimi yok.. Kendileri ile görüştük TTNET A.Ş bize Gbps de Mbit’i 26 liradan verirken Tellcom 23 Liradan veriyor.. Eğer 3 yıl taahhüt verirseniz bu fiyatlardan veriyorlar her yerde böyle.. Bu fiyatlara vergiler ve özel iletişim vergisi dahil değil!.

Şuan sanırım Tellcom dan 1 Gbps hat alan kimse de yok.

Alt yapı Tellcom diye bir şey olamaz her şey Türk Telekom da başlıyor farklı bir Uplink olsa ping süreleri 20 ms değil 70ms olurdu.. Bu konuda Tellcom’un ucuza verişindeki sebep devre sayısının 3G yüzünden çoğalmasıdır. 3G yi herkes duymuştur Tellcom, Turkcell, SuperOnline hepsi aynı kişiye ait

By.AdSL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Osman'a başarıların devamını diliyorum...
Zor bir meslek ama gerçekten hakkını veren birisi...
O kadar sunucuyu bir gece taşıması onu unutamam
Böyle bir sorun olsa geneki Osman sakin ve sorunsuz olarak taşıma yapacaktır...
Hatların ucuzlaması hoş verici bir durum neden derseniz yabancı ülkelere doğru Osman yavaşça açılma yapacaktır...
Yurtdışı hattından pek ümit beklemiyorum ama Tellcom'dan gelen hat'dan iyi verim sağlıyacağız...
Ülkemiz olarak güzel başarılar sağlıyacağımıza eminim...
Tellcom = TurkTelekom tekrar belirteyim fiyat avantajıda 4-5liradan ibaret sadece

Tellcom yetkilisi bize fiyat verirken ona sorduğumuz şu soruya aynı bu şekilde cevap verdi.

“Digerbakır da olsanız İstanbul da Pop noktasının dibinde de olsanız aynı fiyatı alacaksınız”

Yurt dışı hattı diye bahsettiğin hat Tier1 bir bağlantı içinizde bir çok kişi bu konuda bilgi sahibi değil T1 denilen bu firmalar internetin direk omurgasını oluşturan firmalardır gelen hattın sonlandığı yer internetin omurgası olacağından buradaki fiyat sadece kablonun Türkiye’ye gelirken üzerinden geçen ülkelere verilen paralar yüzünden artıyor olması demektir.

100Mbit gerçek hattı (100mbit gerçek hattan kastım 10Gbps lik bir AKTİTF UPLINK üzerinden veriliyor olması) 5-10TB trafikle dedicated sunucularınızda kullanıyor olacaksınız hem de kendi ülkenizde.