içli bir veryansın etmişsiniz.yazınızda katıldığım noktalar var, katılmadığım noktalar var.öncelikle internetten para kazanmak daha doğrusu iyi paralar kazanmak kolay değildir.r10'nun kategorisinin de adı olduğu gibi internetten para kazanmak bir sanattır.eğer bunu başarabiliyorsanız, sermayeniz bilgidir.takdir edilecekde birşeydir.ve bunun içinde bir okul okunmasının şart olduğunu düşünmüyorum.ancak şöyle bir durum var, web tasarımı sadece web eğitimi almış kişiler yapsın diyorsunuz.türkiye'de doğru düzgün web eğitimi sağlayan bir okul var mı? var da ben mi bilmiyorum.kurslar var sadece.tam anlamıyla bu işe ait bir okul olmadığından, farklı alanlarda okumuş yada hiç okumamış olanlar bilgilerine ve yeteneklerine güvenerek bu işi yapıyorlar, hakkıyla yapanlara da helal olsun.siz burada veryansını webmaster'ım, web tasarımcıyım diyen ama hiçbir şey bilmeyenlere yazmışsınız, bu konuda haklısınız.ve son bir ekleme yapayım, inşaat, mimari yada bir diğeri.bu tür meslekler bir kaynak olmadan çalışamaz.ancak internet'te kaynak sizsinizdir, bilginizdir.