Peki Ekibe Katılacak Kişinin Öncelikle Projenin detaylarını , Ona getirisini , Projeyi hangi hedeflerle kurmak istediğinizi ve hedeflerinize hangi farklı planlarla ulaşmaya calısacagınızı bilmesi gerekmez mi ?
Haklısınız Hocam.Zaten Yakında Daha Detaylı Bir Bilgilendirme Yazacağız.
dmoz google yahoo böyle bir başlangıç yapmamıştır yahoo özellikle tarihini iyi biliyorum

domain sponsorluğuna gelince en tehlikeli ve gereksiz iş. herşeyden önemli domain.
Domaini Biz Ayarladık.Sponsorluk Durumu Yoktur.
Hayallerle işler yürümüyor ne yazık ki. Bir de realite var. Hele Türkiye'deyseniz işin realite boyutuna çok önem vermelisiniz. Bir de şu açıdan düşünmek lazım. Google niye tuttu? Sağlıklı arama sonuçlarına ve iyi hizmete ihtiyaç vardı. Google şüphesiz ki ilk arama motoru değildi ama kullanıcıya en doğru sonucu veren ilk arama motoruydu. Dmoz, Dmoz da aynı şekilde ilk dizin değil ama torpilin minimum olduğu, hemen hemen eklenen bütün sitelerin kaliteli olduğu ilk dizin. Siz de böyle bir şey yapacaksanız (ki zannetmiyorum) yolunuz açık olsun. Yok klasik bir dizinse ve diğer dizinlerden çok büyük farkınız yoksa boş bir hayalden öteye geçmeyecektir bu fikir.
Klasik Bir Dizinden Çok
DMOZ gibi Kaliteli Bir Dizin Açmak İstiyorum.Onun İçin Buraya Konu Açtım.Klasik Bir Dizin Olmak İstemiyoruz.