Önünüze gelen her firmayla iş yaparsanız bir süre sonra emekler çöpe gider sizde üzülür ve üzersiniz... Çalışacagınız firmayı iyi seçin 3-5 neyse fazla verin adam gibi firmalarla çalışın emeginiz boşa gitmesin..
dts hemen kendine pay çıkarma senin çöktüğün dönemleri de iyi biliriz . bilinçsiz kullanıp yaktığın harddiskleri ..fazla açmıyorum rezil etmek istemiyorum . iyi satışlar
kardes burası benm ömrümü çürüttu butun emeklerım gitti fırsatınız varsa hemen uzaklasın burdan
her gün saldırı almana rağman siten kapanmadı . emeklerin nereye gitti ? üstelik 1 ay ödeme yapmadan kullandın .
yemin ederim abartmıyorum ömrümden ömür yedi bu firma şu domaini bir alim r10'dan biraz uzaklaşacağım belki bir ümit diyorum pm gelir o yüzden takılıyorum yemin ederimki her yerde sitemde.com mağduru yazan yazana hiç mi vicdan yok bunlarda anlamıyorum gitti ya hergünde domainimden uzaklaşıyorum yemin ederimki ümit bırakmadılar insanda
Sana r10 üyeliğini veren benim bedava hostunu veren benim daha gelip şikayet ediyorsun sana yakıştıramadım ertuğurul o kadar yardımım oldu sana .