Cappystarj0e adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
birileri ağzıyla kuş tutsa bazı insanlara yaranamaz. nankörlük bazı vatandaşlarımızın karakteri. onlar 2001 yılını, onlar 1970leri özlüyorlar ya da bilmiyorlar o günleri. analarına babalarına sorsunlar, o anarşik günleri, bir yandan piknik tüpü için girdikleri kuyrukları. çok değil 2001 yılındaki rezillikleri internetten bile araştırabilir herkes.. ama diyorum ya nankör olmasın insanlar...
neyse hiçkimseyle tartışmak değil amacım. webmaster forumunda bu gibi meseleleri tartışmak da pek uygun değil zaten. iş yapmaya geliyoruz buraya. sadece fikrimi beyan ettim. çünkü herkes bişeyler demiş. birileri ya bilmeden, ya da çok nankörce konuşuyor bu kesin.
Yok çok iyi hatırlıyoruz müdür. 1974 te Amerika'nın İngiltere'nin tehditlerine rağmen Kıbrıs'a çıktığımız için ambargo yemiştik. O nedenle her şey karneye bağlanmıştı. Bugün aynı ekonomik yaptırımlarla karşılaşmamak adına Dağlıca da verdiğimiz şehitlerin ardından Kuzey Irak'a operasyon yapamadık, sayın başbakan önce Bush'tahn icazet almaya gitti istihbarat aldı geldi.

Nankörce demişsiniz tavrıma. (dünyada petrol düşerken kuş gibi indirip yapıp petrol fiyatları hafifçe artığında fil gibi zam yapan hükümeti takdir etmeliyim?) Demokatik kültürünüz bu mudur? Sizin gibi düşünmyeneler nankör ise. Siz de o kadar nankörsünüz benim için...

Enflasyonun düşme eğiliminin 2 nedeni vardır. Arz fazlası ya da talep daralması.. Millet işsiz kaldığı için talep daralması had safhada.

Nankörce olacak ama bütün kış zamlı doğal gaz kullandırıp mayısta doğal gaz indirimi yapıldığı için düşmüştür herhalde... Adamlar indirim yapıyorlar ama beim gibi nankörlere yine yaranamıyorlar.