Aşağıdaki formu panele giriş için kullanıyorum. Fakat form sayfasında Notice: Undefined variable: loginerror in şeklinde bir hata alıyorum. Uyarı veren satır hata mesajını ekrana bastığım satır yani :

echo $loginerror;
Formu bu şekilde düzenlememin amacı hata mesajını aynı sayafada verdirmek yani giriş yapacak kişi giriş butonuna tıkladıktan sonra eğer hata varsa geri dönüp düzeltmek zorunda kalmasın direk o sayfada hata mesajını alıp eksik olan yeri doldursun. Daha düne kadar sağlıklı çalışıyordu fakat php sürümünü 5.3 yaptıktan sonra bu şekilde uyarı mesajları vermeye başladı. Bu uyarı mesajını bir türlü çözemedim.

Hata nerede bu kodlarda yanlış yaptığım yerler nereleri ?

Giriş formu aşağıda:

<?php 
define('_DIRECT', false); 
@session_start();
ob_start();
include("../data/connect.php");
?>
<div class="logincontainer">
<?php

if(isset($_POST['login'])) :

$user = htmlspecialchars($_POST['username']);
$password = htmlspecialchars($_POST['pass']);

if((!$user) || (!$password))
{
$loginerror='<div class="loginerror">Please enter correct login informations.</div>';
}
else
{

$securepass = sha1(md5(md5(sha1($password))));
$query = mysql_query("select id, username, level from member where (username='$user') and (pass='$securepass') and (activation='1') and (app='1')");
$result = mysql_fetch_assoc($query);

$_SESSION['username']=$user;
$_SESSION['id']=$result['id'];
$_SESSION['level']=$result['level'];

if ($_SESSION['level']==1) {
header('Location: game.php');
}
else { 
$loginerror='<div class="loginerror">You are not allowed to view this area.</div>';
}
}
endif;

if(!isset($_POST['login']) or !empty($loginerror)) : 
?>
<form name="login" action="<?php $_SERVER['PHP_SELF'] ?>" method="post">
<table class="apanelinfo" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr><td><?php echo USER2; ?></td><td><input type="text" name="username" /></td></tr>
<tr><td><?php echo USER7; ?></td><td><input type="password" name="pass" /></td></tr>
<tr><td colspan="2"><input type="submit" class="apanelbut" name="login" value="<?php echo USER14; ?>" /></td></tr></table></form>

<?php 
echo $loginerror;
endif; 
?>
</div>
<?php 
mysql_close($conn); 
ob_end_flush();
?>
Teşerkkürler.