Sprit_Fire adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar sakın borsaya girmeyin başkalarını zengin etmeyin. Borsada birşeyler kazanmak istiyorsanız, deneyim sahibi olmanız gerek. piyasalardaki gelişmelerin Türkiye'ye etkisi, Türkiye ve Dünya çapında olan olayların borsaya, sektörlere vs etkisi. Senetlerin mevsimsel hareketlerini.. Çok iyi derecede teknik analiz bilmeniz gerek yanında temel analizde bilmeniz gerek. İyi bir teknik analiz programı almanız gerek, şuan benim en hoşuma giden matrix veri terminali. Ayrıca indikatörler oskilatörler vs yi nasıl kullanacağınızıda bilmeniz gerek. Teoride değil.. Bazı indikatöler sat sinayli oluşturduğunda, bazıları al, bazıları tut diyor olacak, ne yapacaksınız bu koşulda var sayın ki 10000 TL başladınız %20 kadar zarardasınız. Karar vermek çok zor. Göründüğü gibi değil, çok para kazandım şuana kadar, yeri geldi kaybettimde zararına sattım, daha fazla zarar etmemek için ama şuan mutluyum çünkü çok fazla deneyim kazandım. Ama şuan borsaya girilmemesi gerekilen bir dönem.
Evet kesinlikle... Bu aralar borsamız çok sıkıştı.Her an patlayabilir..

Dediğiniz gibi salayarak bu işe girmek zarar getirir.İşte o yüzden küçük paralar ile girip , öğrendim demeyene kadar ana paranız ile girmeyin..

Ben ilk hatırladığımda ; 100 tl ile girip 4 ay oynamıştım o parayla..