systurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
peki bugün fenerbahçe kupayı aldı fenerin hisselerinde bir durum olur mu uzun süredir kupa almamıştı çünkü (ciddi bir sorudur dalga geçilmesin)
Beklentiler alınır , gerçekler satılır..Bir borsa kuralı..Kupayı almadan önce bekleyip alırsınız , kupayı alınca satarsınız.Çünkü bir beklentisi kalmadı artık..Olan oldu..

lapsekiplevne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
EPLAST yükselişte. 0.68 olmuş ilk günden. hadi hayırlısı.
arçelikte artış devam ediyor bakalım nerede duracak
Ne demiştik ağzımız sulanmaya başlayınca kaçmalıyız o hisseden..%5 Neyimize yetmiyor..

Babacan01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet arkadaş epey başarılı daha fazla yükselebilirdi ilk seansta işlem görmemesine rağmen sadece ikinci seansta iyi yükseliş yapmış senet.
İlk seans işlem görmüyor.Gözaltı pazarında olan bir hisse 2. hafta hissemiz..

MeSsO_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar % konusunda her hissenin belli bir taban ve tavan noktaları var.
Mesela İş bankası C hissesini ele alalım.
Atıyorum fiyatı 1000 bu hissenin tavanı ve tabanı var rakamları atmasyon olarak yazıyorum.
Tavan 1100
Taban 900
Bu hisse 1100 e geldimi hisseye o seans için senet satışı olmaz satış 0 lanır ama alımlar olabilir yani hissenizi bozdurabilirsiniz.Taban içinde aynı şeyler mevcut.
Süper kupada hisse hareketine gelince.
Borsa olasılıkları önceden alır olduğu gün satar.
Mesela atıyorum Galatasaray hissesi.Galatasarayın bu sezon şampiyon olucağını düşünüyosunuz uzun vadede yatırım yapılır Galatasaray şampiyonluğu garantilediği gün hisse senedi düşmeye başlar çünkü beklenti gerçekleşmiştir artık senette beklenti kalmaz.
Bu tür olaylar genelde şirketler kar marjlarını açıklarken gerçekleşir.
Bir şirket yüklü kar beklentisindedir hisseye girilir kar açıklanınca beklentiden yüksekse belki biraz daha artabilirz beklenti çerçevesinde ise hissede boşaltım başlar.
Anlatabildim umarım
Olasılıklar önceden satın alınır, olduğu an bozulur.
Aynen öyle hocam..

utq_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hisse artı bugün valla.. arkadaşa güğveniyorum artık, baya başarılı.. öğrenmeyede başladım yavaş yavaş tatile gidiyorum ayrı9n tatil dönüşü yoğunlaşıcam bu konuya öğrenip adam gibi paralarla başlıcam hadi hayırlısı bakalım
Lütfen bana güvenmeyin..Kendinize güvenin..

Ve özellikle küçük paralar ile başlayın.Baktınız olmuyor , kapatın gitsin..Zorlamamak gerekiyor..Tatilden dönünce umarım borsa 3xxxxx seviyelere dönmüştür.Yoksa girmeyin..Zamanı değil..

My_X adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
myqatsel bana telefon numaranı pm atarsan sevinirim.
Pm attım..