dombalak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaptığınız hiç etik değil
kişi ücretle yaptırmak istiyor ve siz teklif verenleri çiğneyerek dalga geçer gibi buyur bedavası burada diyorsunuz
yaptığınız ukalalık ve gösteriş başka bir şey değil
teklif veren arkadaşlara saygı çerçevesinde en azından özel mesajla kişiye durumu söyler ona gönderirdiniz
alanen böyle bir davranış göstermeniz çok yanlış

bence bunu ozel mesajla yapsa idim etik olmazdı . yaptıgımı ben gayet iyi biliorm sizin tanımlamanıza gerek yok yaptıgım orda dosyanın içinde ...

teklif veren arkadaslar tabiki istediklerini yapabilirler siz teklifleriniz cekin mi dedim . yapacakları iş onları baglar ben paylaşırım . Etik i bana ogretmeye kalkmayın.

Ayrıca bilmediginiz bişy var bu teklif verenlerden biride bana pm atıp rar pass i istedi bu mu etik güldrümeyin beni . rar pass i verecektim o alıp belkide bidaha buraya ugramayacak olan volcanofire e kendi yapmıs gibi hem de yuksek ucretlere satacaktı.

ayrıca siz de sanırım teklif verdiniz ki bukadar can siperane bir mesaj yazdınız.

Zaten bu mesajınızda faydasız. talep eden istedigini secer .bu kimseyi cigneme degil .

Etik olmayan ne biliormusunz. Yapmadıgı işleri yaptı gibi gosterip para kazanmaya calısmak .
iyi gunler.