tecnohalil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sadece çeviriyi siz yaptıysanız neden php dosyalarının yada copyright yazılarından birine imzanızı nickinizi koymadığınızı sormak istiyorum, ayrıca ClipShare TR desteğini sağlamaktayım sizin daha önce ne nickinizi gördüm nede çeviriyi yapan arkadaşın çeviride bana birisi yardım etti dediğini :S
Neyse yinede hayırlı satışlar...
Umarım yeterli olur olmazsa diğerlerinide yollayayım... İmza koymamın o kadar önemli olmadığını düşünüyorum. ilginçtir bende sizin adınızı duymadım clip share TR konusunda technohalil bey.
Çeviriyi bir ekip değil, ben tek başıma yaptım. birde çeviri yapanlara ilk başta php dosyaları gönderilmedi. script içindeki ingilizce dil dosyaları gönderildi bu nedenle php dosyasına imza attım diyen varsa doğru konuşmuyordur. Attıysa bile kendisinin sonradan aldığı ve zaten tarafımdan tercümesi yapılmış olan script dosyalarına imza atmıştır. yani kesinlikle kimse tercüme yaparken php dosyasına imza atması mümkün değil. dil dosyası haricinde php dosyaları verilmedi. onada imza atmaya ben gerek görmedim (asıl mesleğim Makina Mühendisi, bir scriptte imzamın olması bana çok şey kazandırmaz diye düşündüm ve gerek görmedim). birde şöyle bir not daha belirteyim TR dil dosyası üzerinde bazı yerlerde değişiklik yapıp siteye yüklediğinizde scriptin orjinalinde sayfa ortasında olan menuler, videolar, vs sola yaslanıyor. Çeviri yaptığını iddia eden arkadaşlar bu hatadanda bahsettilermi size?
-----------------------
Clip Share Pro Turkish V 4.0‏
Kimden: MAHMUT CETINKAYA (mahmutcetinkaya@msn.com)
Gönderme tarihi: 01 Temmuz 2008 Salı 01:03:25
Kime: clipshare@......
Hello Dear Valentin,
I saw your Turkish demo page. I found my some mistakes. I will send you again fixed translated files.
I am pleased when i saw my translations on your demo page )).
Regards.
Mahmut ÇETİNKAYA
Mech. Ing.
---------------------------------
Re: Contact ClipShare : Other‏
Kimden: Clip Share (clipshare@..........)
Gönderme tarihi: 04 Haziran 2008 Çarşamba 17:41:15
Kime: Mahmut cetinkaya (mahmutcetinkaya@msn.com)
Hello,
Yes, we have received the translation.
As soon as we finis the 4.0 Version (we hope that it will be released Today) we will install the languages packs and we will provide you a link to download the script.
Thank you,
Valentin
-----------------