ThreeG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Acil paraya sıkıştım birde laptop alıcam ondan satılıktır..
İşlemci sorunsuzdur.. Anakart sorunsuzdur.. Ekran kartında Cod4 sorunsuz çalışmaktadır.. Dvd yazıcı 16x sorunsuzdur.. 22x olan ise 15 günlüktür.. Dvd yazılmadı 1-2 kere cd okudu o kadar.. Card okuyucu-disket okuyucu-cd-rom sorunsuzdur.. Toplu mouse 1 kere kullanılmıştır.. Flat monitör sağlamdır.. Çizik dahi yoktur.. Veritech ram sorunsuzdur..Kingston ram 15 günlüktür.. Segate 160gb hdd sorunsuzdur formatlıycam.. 500gb harici hdd oyun doludur.. 3 tane falanda film mevcut.. Fotoğraf makinesi sorunsuzdur.. Taşıma kılıfı mevcuttr..Pille çalışmaktadır.. Yazıcı çok büyük gelmektedr bana.. Hp almak istediğim için satıyorm.. Kulaklık mikrofonludur..Creative markadır.. Hafıza kartı sorunsuzdur büyütücü ile yollıycam.. Webcam ise laptopta olacağı için satılıktır.. Kulaklık kullanmıyorum kulağımı ağrıtıyor.. hubu evde buldum sorunsuzdur.. 1+1 hoparlör sorunsuzdur..Casper 'ın yanında verilendir.. Klavye-mouse sorunsuzdur iki adet mouse,2 adet klavyeye pil koydğunuzda 3 aydan fazla gitmektedir.. Cüzdanlar tertemizdir.. Yırtık vs kesinlikle yoktur.. Acil nakite sıkıştım dediğim gibi raketlerimi de satıyorum.. Sunflex markadır..
Intel p4 3.2ghz işlemci : 75TL
Foxconn 915GV DDR2 anakart : 75TL
256 mb Nvidia geforce (Palit Pcx6600LE) : 75TL
DVD DUAL (çift katman yazıcı) 16x : 25TL
LG dvd-Wr 22x ide : 35TL (1dvd bile yazmadım. 2 kere cd okudu.)
SoundMAX 6 Kanal Ses Kartı : 25TL
Card Reader + Disket Reader + Cd-Rom + Toplu Mouse : 25TL
17' Casper Flat Monitör : 80TL
Veritech 1gb DDR400 : 40TL
Kingston 1Gb DDr400 : 65TL (15 günlük)
Seagate 160Gb Sata HDD : 50TL
Seagate 500Gb External HDD : 100TL
Minton Mdc1506 6 mp fotoğraf makinesi : 95TL
Lexmark x6170 Yazıcı-Tarayıcı-Fotokopi : 150TL
1Gb MicroSD Hafıza kartı : 5TL
5.3 Mp techpoint mikrofonlu webcam : 15TL
Creative Mikrofonlu Kulaklık : 10TL