Adanatasarim sitemde.com un 2 adet sunucusunu bir zamanlar biz barındırıyorduk.Sitemde.com un sunucularında barındırdığınızıda biliyorum (Tüm yedeklerinizi zamanında ben yüklemiştim.)
Sitemde.com ile aranızdaki iş samimiyeti reseller dışında ise ne kadar ciddi bilmiyorum ama kalkıp alanadi.com.tr e çamur atmak için böyle çirkefleşmen doğru değil.

Sitemde.com devirdi ortaklıkdı yeni ofisdi derken çok kan kaybettiler.Bizede ödemelerinde sorunlar yaşandı fakat geçde olsa ödemeleri alabildik.
Daha sonra düzensiz ödemeler ve aşırı hat kullanımı vs vs nedenlerden dolayı başka bir firmaya geçmelerini önerdik.

Dikkat edersen alanadi.com.tr için şu forumda bir arama yaptırırsan geçmişi temiz bir firma sitemde.com gibi sorunları olan bir firma değil hizmet aldıgın sitemde.com firmasını korumak güzel fakat korurkende başkalarına çamur atmayı kesmezsen sektörde barınamazsın + banrındırmazlar !!!

Mustafa Bey sizde bu işin r10 da sonuçlanmayacağını anlayıp yargıya başvurmanızdan başka çare kalmadığını farkedin.

Bu tarz konular sadece firmanıza zarar vermek isteyen kişileri umutlandırmaktan başka bir işe yaramıyor.

Saygılarımla.
HARUN DURAN