Bakın kullandığım bazı şeyler galiba ters anlaşılmış burada kimse hadi tüm makineleri oraya taşıyın demiyor veya orası şahane bir yer demiyor ama sizin yaptığınızda ticarete sığmıyor. Gaziantepde bir yer açılmış ve hemen tepkileriniz başlıyor. Bunun nedenini gerçekten merak ediyorum. Bazı şeylerin ufağı büyüğü olmaz ben orası güzel bir yer diye bir cümle kullanmadım sadece dedim ki hemen karalayıcı kelimeler kullanmayın bu piyasada tek birşey görüyorum kim yeni gelse anında kötüleyici kelimeler kullanılır ve insanın içindeki çalışma şevki kırılır hedef onu bu piyasa koymadan silmektir. Evet ben " Destekliyorum Diyorum " ama ben Destek istemiyorum ben bu zamana kadar destek alarak gelmedim sizin deyiminiz üzere kimseden destek alıcakta değilim beni kimse desteklemesin zaten bizleri tanıyanlar gayet iyi destek veriyorlar.
Eğer yanlış cümleler kurduysam affola.
nasıl bir firma olduklarını anlamıyan 'çocuklar' burayı okusun
http://www.simpos.net/ik/
Antep büyük bir şehir büyük bir sanayi iş sahası var potansiyeli yüksek ve Bu firmanın sahiplerinide Kutluyorum çok iyi bir işe başvurmuşlar teknoloji bize ve ülkemize lazım