Haktan bilmemne diye bir adam var soyadını unuttum. Bu işlerle baya uğraşıyo.
Saba Tümer'e vs. böyle bir kaç söyleşi programına katılmıştı.
Ufo var diye iddaa ediyor ve geçtiğimiz aylarda bu ufo ve dünya dışı varlıklarla ilgilenen bilim adamları Türkiye'de bir kongre düzenlemişlerdi NTV'de yabancı bir kaç kişi konuşmuştu. İnsandan çok üstün zekada ve teknolojide varlıkların olduğu söyleniyor. Ufo ise zaten undefined flying object. Ve yine bu haktan denen adamın söylediğine göre ufolar istedikleri zaman insanlara görünüp, istemedikleri zaman görünmeme lüksüne sahiplermiş. Bu ufolar zaten uzayda fink attıklarına göre varın siz düşünün ne kadar hızla hareket edebildiğini. Ayrıca genelde şehirden uzak yerlerde ufo görme ihtimali daha yüksekmiş. Askeriyede ve sivilde birçok pilot ufolarla karşılaştıklarını beyan etmişler. Birde arizona çölüne düşen bir ufonun nasa tarafından incelendiği zaten çok bilinen bir söylenti.
Benim şahsi fikrimi sorarsanız. İnsanın hayal bile edemeyeceği kadar büyük bir uzay boşluğu var. Burda sadece insanın yaşamasını düşünmek çok bencilce olmaz mı
Edit: bir önceki mesajda yazmışlar ordan hatırladım sirius denen örgüt bu kongreyi düzenlemişti