Stumm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben burda 2 gün kassam senden daha çok postum olr dostum sen takılma oralara. Benim forumlarda pek işim olmaz. Referans istemediğin kadar verebilirim ama burda gövde gösterisi yapmıyoruz. Site belli amacı belli. Ben sana 90 tl ile veririm sen yayılır beklersen 2 tl kazanamazsın. Ama işi bilen adam gelir tablolarına takılmaz. Ben *********** değilim en azından 3-5 post atan birinin bunu yapamayacağını bilirim. İsteyen pm istesin ciddi olanlar eklesin msn adreslerini ne sorarlarsa cevaplayalım. Rank için boş muhabbet yapmayalım. Pm iste siteye göz at iş yapmaz diyosan istersen gel burda istediğin fikride söyle saygımız sonsuz... Ağır konuşmayalım ki statümüz kaymasın..
postla mostla işim olmaz eğer olsaydı 10k postum olurdu şimdiye kadar. Ben sana posttan da bahsetmedim madem siteni satıyorsun gelir kaynaklarını ispatla. Site satışı bölümüne bakarsan işler senin dediğin gibi dönmüyor. Dolandırıcısın demiyorum ama *********** değilsen niye hala kazanç kayıtlarını vermekten çekiniyorsun anlamış değilim? pm de istedim küfretmediğin kaldı!

Neyse arkadaşım, fazla uzatmak istemiyorum. Sana hayırlı satışlar diliyorum...