Adanatasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ayrıca bura muşteri şikayet bölümü firma şikayet bölümü değil senin acizliğin burdan belli .. konu yu buraya açma hakkın yok öncelikle moderatörler rica ediyorum bu kişiyi banlayın kurallara uymuyor . ..
beni kimse gönderemez ben kimsenin yağcılığını yapmam haklıdan yanayım arkadaşım .. önce dürüst ol ... elimdeki kanıtları çevirdiğin dolpları sunacam o zaman göreceksin .
Hosting Şikayet Bölümleri Kuralları :
5-) Bu bölüm sadece hosting sağlayıcısı ile müşteri sorunları içindir. Kişisel sorunları sebebi ile buraya başlık açan üye veya üyeler 5 ile 30 gün arasında banlanıcaklardır.
Selamlar, konu ile alakasız bir noktaya değinmek istiyorum.

Alıntı
Hosting Şikayetleri Herhangi bir hosting firması ile yaşadığınız kötü olayları başkalarıda yaşamasın diyorsanız
+ r10 üzerinden yaptığınız tüm alışverişlerinizi tabiki buradan bilgilendirmek amacıyla şikayette bulunabilirsiniz ve başkalarıda konu hakkında haklı olarak bakıp bilgi edinecektir.
+ Bu bölümün amacı, bilgi vermek ve sonuca ulaşmaktır.Çözümlenmesi gereken konular buraya açılır.
+ Buraya açılan konuları savunabilirsiniz (Belge,Kanıt vs vs..) varsa ayrıca, r10 üyeleri konu hakkında yorum yapma hakkına sahiptir ki bu da haklı-haksız firmayı ortaya çıkarıp, başka arkadaşlarımızı bilgilendirir.
+ Bu açılan konuya bakılırsa kurallara aykırı bir durum yok.