Bana bak arkadaşım , senin hosting hizmeti aldığın firma daha sunucuda spam yapan siteleri tespit edemiyorsa ben ne yapayım. Ben girdim tespit edip durdurdumda ip blacklist'e girmekten kurtuldu. Seni buraya gönderenler gelsin 7 ay önceki borcunu kapatsın. Öyle 7 ay Ödemeyip sonra firma ismi değişerek , devir vs yapılarak paranın üstüne yatılmaz. Ayrıca 7 ay boyunca hep ulaştığımızda bugün ödücem şugün ödücem diye diye oyaladı senin o savunduğun adamlar. En sonki tarihleride konuda var sözde Cuma gününe kadar kalan borcu bitirecekti senin o savunduğun adamlar. Sonuç ne oldu ? Sitemde.com gir bakayım açılıyormu?
bırak arkadaşım herşeyi biliyorum ben . senin sistemsiz çalışmandan dolayı her şey ıspatlayacam .. sen benim arkadaşımıda mağdur etmiştin o yüzden senin gerçek yüzünü biliyorum.. kanıtları da sunacam birazdan.
ayrıca bura muşteri şikayet bölümü firma şikayet bölümü değil senin acizliğin burdan belli .. konu yu buraya açma hakkın yok öncelikle moderatörler rica ediyorum bu kişiyi banlayın kurallara uymuyor .