ugurluhosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim bunun mustafa beyle ne alakası var aldığın yerin önce iş ahlakı olsaydı gelirdi her ay cebine para koymaz mustafa bey'e borcunu öderdi bizde yaşıyoruz bunları mustafa bey düşünün 7 ay az deyil bu süre boyunca cebinden vermiş ve demişki öder ama mustafa beyin en büyük suçu karşısındaki insanları kendi gibi görmesi bizler her zaman iyi niyetliyiz insanlar madur kalmasın diye bu şekilde elimizden geleni yaparız ama böyle adamlar çıkar bu şekilde konuşur eminim ben mustafa bey bundan sonra kimseden para almadan iş yapmaz insanın milyarları olsun ama ticaret aklı olmadığı sürece işde böyle sitemde gibi olur ilk açıldığında ofisler bilmem neyler bir ton gösterişle geldiler ve çok kısa sürede bunlar oldu sonunda göründüğü gibi bir hayal ve arkasında sorunlu madur bir sürü kişi kaldı bir ata sözümüz var Hızlı giden atın ...oku seyrek olur derler...
Saygılarımla
Barış ŞEN
arkadaş 7 aydır ödemiyor değil 1 ay ödememiş diyor önce iyi okumayı öğren sen .. akıl verme akıl al 7 aydır ödemeyi alamıyorsa işin hukuki yolları var neden o yollarla alamıyor çünkü haksız mustafa yı iyi bilirim ben insanları iyi ayarlamasını biliyor msnde çok görüşünce keşif ettim onu ..uzak durulması gereken biri.