Site adresi Forummu.Com-Eğlence İçin Tasarlandı !!! Site için istenen fiyat 90 lira (çok az da olsa pazarlık payı vardır.)
Sitenin aylık getirisi:Adsenseden Günde 0,10 $ ile 1 $ arasında değişen kazanc var 2 aydır kullanıyorum adsenseyi ortalama 10-15$ veriyor aylık olarak..Hit yükselince daha iyi olacağına inanıyorum... Sitenin açılış tarihi: 2009-02-15 Kategori, sitenin içeriği nedir: Genel Forum Sitesi Günlük hit sayısı, kaynak link: 1K ve üzeri son bi kaç gündür sunucu problemleri dolayısıyla biraz düşüş oldu ..önceki tarihlere sayyactan bakarsanız geçici bişey olduğunu anlarsınız.(sunucu problemleri hatası yüzünden hitin bi kaç gündür düştüğüne inanmayanlar için , onları host sahibi ile görüştürebilirim..)sayyac Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 6 Aylık Pagerank 1 Site tüm içeriği birliktemi satılık,sınırlama var ise neler:Tüm içerik Hosting dahil midir: yıl sonuna kadar dahil Banlı olduğu sponsor var mı: yok Banlı olduğu arama motoru var mı: yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: hayır Yazılım lisans sonlanma zamanı: - Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:yok Ödeme işbankası ile gerçekleşecektir. i-trader puanı durumuna göre ödeme alınacaktır... işim dolayısıyla nete pek vakit ayıramıyorum ama 0506 694 95 57 nolu telefondan 7*24 ulaşabilirsiniz....