erkan1453 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konu sana ait. Bot almak istediğini yazmışsın.
https://www.r10.net/script-satisi/161...tiyorum-2.html
Botlar bilirsin belki spamın asıl kralını yaparlar.
Ne spamından bahsediyorsun. Seo yapıpta illegal yöntem kullanmayan bir tane insan yoktur. Biz en asından senin gibi botlarla milletin konusunu çalımıyoruz. iyi kötü özgünleştiriyoruz. Eş anlamlı kelimelerle olsun farklı bir yazı çıkıyor ortaya. Ve cümle cümle ele alındığı için çok büyük anlamda anlam bozukluğuda olmuyor. Botlarla konu çalmaktan iyidir en azından.
1 sene öncesinin konusunu gösterince yaptığın iş haklı mı oldu? o bot deneme amaçlı bir projeme yönelikti hırsızlık amacı taşımıyordu. 15 günden fazla kullanılmadı. hala kendim deneme amaçlı bazı botlar yazıyorum. ama yazdığım botları bedava dağıtıp interneti çöp haline çevirmiyorum. sokağa çöp atmak başka bir şeydir herkese çöp attırmak başka bir şeydir.

cümle cümle ele alınca anlam bozulmuyor ne demek? kod yazmaktan dil bilgisini unutmuşsun. bir metinde giriş olur gelişme olur sonuç olur. cümleler kendilerinden önceki cümleler ile anlam kazanır. ama sen karıştır, hatta aralarına random kelime at. olmadı eş anlamlıları ile de değiştir. ortaya çıkan şeyin hiç kimseye bir şey anlatmayacağı kesin.

neyse hayırlı olsun. artık spam sitede açık açık öğretiliyor sanırım.