İşin içine iddaa falan girince sigara devamlı aklına gelir ve bu şekilde canın daha çok ister. Zaten sigarayı bıraksan nickinle avatarın sana yeniden başlattırır

Ben 2 ayda bir bırakırım 15-20 gün içmem ama yine başlarım

Başlama sebebim ya alkol olur yada aşırı sinirlenmem. Yoksa bu sigarayı bırakmak benim için dert değil. 4 gündür bende sigara içmiyorum yine .. Hakkında hayırlısı olsun ama dediğim gibi işin içine iddaa falan girerse canın daha çok ister. Ayrıca evde gizlice içsen arkadaşının nerden haberi olacak ? Gerçi bu kişilik meselesidir ama arkadaşınında şuan da evde gizlice içmediği ne malum
orası benimde onunda vicdanına kalmış bir durum ama bende oda bu tip bir kişiliğe sahip insanlar değiliz o konuda sorun yok. idda sebebi benim 4 yıl önce çalıştığım bir yerde iki abimiz iddaya girdik 4 aileyi yemeğe götürcez ne istenilirse gelcek masaya hesabı ödicek diye ikiside o yüzden sıgarayı bıraktı ve hala görüşüyorum içmiyorlar bende ondan esinlenerek 1.000 tl koyduk ortaya belki bizde öyle oluruz diye bakalım hocam inşallah bırakırım son paketler dedik suan 10 tek sıgaram kaldı bittiği zaman idda başlıyor hemde ramazan ayına giriyoruz oruç zamanındada sıgara pisikolojisini şimdiden yaşıyıp rahat girmek istiyorum ramazana ramazanında olması benim için bir avantaj diye düşünüyorum o sıradada mecburen içmiyeceğim için belki komple bırakırım.