Eveeeeet...Bir sürü şey yaptık, siteler , forumlar , link al sat , güncelle ekle yeni bişey çıkmış , vay onu kuralım , yok bunu da şöyle yapalım , ondan da satalım , bunu tasarlayalım , oyun indirelim , video paylaşalım vs vs deerken düşümdüm de hayatımın çok büyük bir kısmı oturarak bilgisayar başında geçiyor..Birgün çıktım dışarı etrafa bakındım ve anladım ki asıl olan reel hayat , ve bu reel hayat biz bilgisayar başında saaaaaattlerce oturdugumuzda elimizden yitip gidiyor..Tabiki tamamen kopmak bilgisyarları yakmak olamaz ama ben bugun artık tıpkı normal insanlar gibi 12 -1 de yatmayı , sabah 9 da 10 kakmayı , arkadaşlarla çıkıp gezmeyi top oynamayı şakalaşmayı , hiç özlemeyeceğim dediğim şeyleri bile yapmaya karar verdim..Tabii ki sanalda da gerçek dostlarımız var , hiç bir zaman tamamen kopamayacagız , ve eğer ben bu cümlenin sonunu toparlayabilirsem bugun interneti azaltmaya başlayarak şiirde dediği gibi geri kalan günlerimi reel hayat ağırlıklı geçirmeye karar verdim..bunu buraya niye yazıon bizene falan derseniz de ,eğer yine çok durmaya başlarsam pc başında bu yazıyı okumak için , eğer katılanlar olursa bana yorumları da okumak için yazıyorum..Ne de olsa söz uçar yazı kalır .. neyse baya uzun yazmışım allah yazandan da okuyandan da razı olsun...Selam ederim