Merhabalar,
Uzun süredir müzik sitelerini, forumlarını araştırıyorum.Gördüğüm kadarıyla bu tür siteler müzik ile ilgili herşeye yer veriyorlar.Bu projede sadece müziğin belirli dallarına ve müzisyenlerine yer vermeyi düşünüyorum.
Bu sitede şuan için ; Türk elektro gitaristler, bas gitaristler ve davulcular için bir bölüm oluşturdum.Türkiye de tanınmış, tanınmamış, iyi çalan herkes için özel bir bölüm oluşturuldu.Bu konuda belli başlı müzisyenlerle siteye destek için birebir görüştüm ve olumlu yanıt aldım.Bu bölümler dışında amatör gruplar ile ilgili de özel bir bölüm oluşturmayı düşündüm.
Site ile ilgili domain, logo, tasarım hepsi hazır durumda.Ancak siteyi aktif hale sokmadan önce, bu konuda destek verecek, gerekirse siteye yönetici olacak kişiler aramaktayım.
Gelişime açık bir proje.Bu sitenin en güzel yanlarından biri de sevdiğiniz müzisyene istediğiniz soruları sorma ve belirli buluşma günlerinde kendisiyle birebir sohbet şansı olmasıdır.Çok özel şeyler düşünüyoruz.
Bu proje hakkında fikirlerinizi, görüşlerinizi bekliyorum. Bu projede sizde yer almak istiyorsanız "
web@dt.net.tr " msn adresimi eklemeniz yeterli olacaktır.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.