Hocam ben siz than dediniz demedim ki. Sizin dediğinizin doğru olması için orda than olması gerektiğini söyledim zira 2-3 kat fazla olduğunu söylemek için comparative kullanmak gerektiğini siz KPDS gibi bir sınavdan 86 almış biri olarak benden "daha" iyi bilirsiniz. Uzatmaya gerek yok arkadaşın yardıma ihtiyacı vardı bende yardım etmek istedim eğer bu kadar dert olduysa içinize keşke 3-5 satırlık metinlere fiyat vermek yerine insanlara yardım etmeyi deneseydiniz. Böylece arkadaşlarımızı da lakayıt çevirilerden kurtarmış olursunuz.

Bir de kimsenin size yalan borcu yok. İnsanlardan belge istemeniz biraz ayıp oluyor. Nitekim belgeyi sunduğumda dahi hala inanmamakta ısrar ediyorsunuz.

Neticede, ingilizceniz ne kadar iyi olursa olsun 2 sayfayı 100 liraya çeviremezsiniz. Urduca, Çince gibi nadir bilinen diller olsa gayet tabi hakkınız ama zaten artık çat pat herkes ingilizce biliyor. Yine de serbest piyasa sizin fiyatınız odur ve buna kimse de bir şey diyemez. Fakat sizin sizden başkalarına tü kaka gözüyle bakmanız pek hoş değil.
İyi Günler
mener adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben than mi demişim ki? 2-3 katı demişim. Normal fiyatı"ndan" iki üç fazla demedim.
Bu nasıl lâkayıt bir çeviridir ki gerçek anlamıyla zerre kadar alâkası yok. 2-3 kere etkinleştirmekle 2-3 katı fiyatla etkinleştirmek, ne alâka? Siz çevirilerinizi de aynı lâkayıtlıkla yapıyorsanız neden bu kadar düşük fiyat istediğiniz ortaya çıkıyor.