Merhabalar Arkadaşlar !
öncelikle bot'u nerden yapmaya başladım, neden böyle birşey yapmaya kalktım ondan bahsetmek istiyorum.
Bir çok webmaster arkadaşlarımızın olduğu gibi, kendi kişisel sitelerime reklam alıyordum. site kalitesini (
Google) üzerinden düşürdüğü için POP-UP reklam kullanmıyordum..
birgün kendi kendime düşünüp bulduğum bu sistemi başta kendim için, daha sonra tüm webmaster arkadaşlar için yararlı olucağını düşündüm, ve başladım yazmaya.
yaklaşık 32 gündür denediğim, test ettiğim bir botu sonunda bitirebildim. ve bota v1 adını verdim.
Botun Mantığı Nedir ?
kısaca şöyle özetlemek istiyorum, bot sürekli olarak sitenize gelen ziyaretcileri kontrol etmekdedir. eğer siteye gelen GoogleBot ve Diğer(diğer botları konu altında belirteceğim) ise, bot otomatikmen pop-up sistemini deaktif etmektedir.
Peki Bana Faydası Ne ?
POP-UP kod olan bir siteyi googlebot'un sevmediğini hepimiz biliriz, aramalarda ve ziyaretci akımında google bu siteyi geriler. İşte bu bot sayesinde google sitenizden POP-UP yüzünden hit düşürmez, ve göremez. Botun deaktif olduğu ziyaretciler sadece arama motorlarıdır.
Peki Garantilimi ?
Bota 32 gün sonunda, %100 Garanti verebilirim.. demo siteyi google üzerinden kontrol ederseniz zaten anlayacaksınızdır beni.. botun işlevi tamamen garantilidir.
Ücret İadesi Yapıyormusunuz ?
söylediğimiz özellikleri bot uygulamaz ise, sitenizdeki POP-UP'u googlebot ve diğer botlar görür ise, %100 olarak ücret iadesi yapıcağım..
Peki Lisanslımı Olucak ? (
birden fazla domainde kullanabilirmiyim?)
bot ioncube ile Encode edilip sizlere verilecektir. ve sizin belirttiğiniz alan adına lisanslanacaktır. botu farklı domainlerinizde kullanamazsınız. onun için ayrı lisans almanız gerekicek.
Peki Bot Ücreti Nedir ?
yukardada bahsettiğim gibi botu kendim için yapmıştım, fakat herkez yararlanabilsin diye (azda olsa) emeğimin karşılığı olarak düşünerek çok ucuz bir fiyata satacağım. (ücret konu altında belirtilecek)
Diğer Engellediği Arama Motorları AskJeeves
Google AdSense
Inktomi
Lycos MSNBot (Bing)
NameProtect
Turnitin.com
Yahoo! Slurp
AltaVista
Bot ücreti = 10 TL (tek domain için/ömür boyu lisans)
bot demo = ***** sitede olduğu için pm isteyiniz.
ödeme:
işbankası
iletişim:
can@pleskdestek.net (Sadece Messenger)
DipNot: umarım yanlış birşey yapmıyorumdur, pop-up kullanmak isteyipde kullanamayanlar için faydalı olucağını düşünüyorum saygılarımla..