dirkformvp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
677 üzerinden bu sınav. 550 ile hazırlık geçiliyor koç üniversitesinde.
Bu sınav üniversitede kurumsal olarak yapılmış bir toefl sınavı.
O arkadaşın işi acil olduğu için sadece manayı anlaması amacıyla lakait çeviri yaptım.
Neyse hocam, senin KPDS skorun benim toefl'ımı yener. Sen 2 sayfayı 100 liraya çevirmeye devam et müşteri bulursan ne ala.
ODTÜ'de hazırlık atlanamıyor mu? LSE zaten kabul alırken 603 paper based istiyor kaldı ki londradaki bir okul.
Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Kampusu - Ana Sayfa
burda 65'in yeterli olduğu yazıyor ve o da 550'ye tekabül ediyor.

"Normal fiyatla bire bir modu aktive edebilmeyi 2 veya 3 kez yapabileceksiniz. (Bkz. https://www.r10.net/ceviri-istekleri/...ye-yardim.html)" Çünkü orada şu yazıyor: "Bire biri normal fiyatın ancak iki ya da üç katına etkinleştirebileceksiniz."
orda than nerde yazıyor onu gösterir misin? than the normal price deseydi senin dediğin olurdu. sana burda adverb nedir conjunction nedir bunlar ne işe yarar anlatayım mı?
Ben than mi demişim ki? 2-3 katı demişim. Normal fiyatı"ndan" iki üç fazla demedim.

Bu nasıl lâkayıt bir çeviridir ki gerçek anlamıyla zerre kadar alâkası yok. 2-3 kere etkinleştirmekle 2-3 katı fiyatla etkinleştirmek, ne alâka? Siz çevirilerinizi de aynı lâkayıtlıkla yapıyorsanız neden bu kadar düşük fiyat istediğiniz ortaya çıkıyor.