Millet Mühendislik yazmış.Ben meslekciyim.O yüzden öğretmenlik ve yönetim bilişim sistemleri yazdım.

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Eğitim Fakültesi/Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği
MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Atatürk Eğitim Fakültesi/Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği
GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Gazi Eğitim Fakültesi/Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği
EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)/Eğitim Fakültesi/Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)/Buca Eğitim Fakültesi/Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA)/Eğitim Fakültesi/Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA)/Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi/Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ (SAMSUN)/Eğitim Fakültesi/Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ/Eğitim Fakültesi/Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ (BURDUR)/Bucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu/Yönetim Bilişim Sistemleri
AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ (KIRŞEHİR)/Eğitim Fakültesi/Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği