@myqatsel yine bizi aydınlattın, teşekkürler. Daha borsa oynayamadım ama sadece gözlem yapıyorum, şu an benim için en iyiside bu olsa gerek. Sizin sayenizde bir şeyler öğreniyorum; birazda bende azim var.

Biraz konu dışı olacak ama size bu kategoride yetki verseler daha iyi olacak.
Size tavsiyem hemen atlamayın borsaya , dediğim gibi gidin bi 100 lira atın hesaba önce onunla bakın nedir , ne değildir.Öğrenirsiniz böyle.Hem 100 lira için korkunuzda olmaz ..Korkarak oynayanlar hep kaybetmiştir..
- Böyle bir talebim olmayacaktır ne bugun , nede yarın.Zaten yanılmıyorsam r10 kendi yöneticilerini kendisi seçmektedir...
myqatsel ,
Konuya abone oldum.Banka hesabımın "Yatırım Bankacılığı"na açılması için pazartesiyi beklemem gerekiyor.Arçelik'i kaçırdım ama, önümüzdeki hafta küçük bir miktarla borsaya girmeyi düşünüyorum.Bilgilerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler.
Küçük bir miktarla başlamak mantıklı evet..Allah utandırmasın , hayırlı olsun..
Arçelik geçtiğimiz hafta, yatırımcılara güzel kar sağladı. Gün içerisinde 3,14'ü gördü ve en çok artan hisseler arasında %16,30 oranıyla birinci sırada.
%15,96 artışla Netas ve %10,76 Metur diğer en çok artan hisseler.
Haklısınız. Tek tek hisse sorarsak olmaz.
Mesajı değiştirmişsiniz , her halde daha önce tüm hisseler için soru şeklinde yapabilirmiyiz demek istemişsiniz..
Hocam maalesef buna
ŞİMDİLİK zamanım yok..Eğer ilerde olursa söylerim..Ayrıca şuda var , ben zaten hemen hemen %60 ını inceliyorum aralarından bir tanesini seçiyorum

..
Hisseler hakkında teker teker yorum isterseniz arkadaşın işi epey zorlaşacaktır.
Sıkıntı SORUMLULUKTAN gelir.Yorumlamaktan değil.
Zaten yatırım tavsiyesi değildir diye belirtiyordu önceki yazılarda.
Evet teker teker soru şeklinde çok zor olur..
Ve belirttiğiniz gibi kesinlikle yatırım tavsiyesi vermiyorum.Sadece dikkat çekmek istiyorum.Bir amacımda bu alanda yeteneği olan insanlara yol göstermek..
Şuda var ; Belki ilk haftamızdaki hisse çok güzel gitmiş olabilir , ama ikinci haftamızdaki hissede %20 zararda yapabilir..Zaten bu işin helal olmasının nedeni zarar yönünüde olmasıdır..Ayrıca herkes kazanmasıda mümkün değil.Belirttiğim gibi sadece bilgi amaçlı konular açıyorum , yol göstermek değildir amacım..Lütfen kendi kararlarınızı kendiniz veriniz.Bu sizin için çok daha hayırlı olacaktır..
Vakti zamanında bende böyle bir konuyu takip ediyordum , 1-2 hafta inceledim sonra verdiği tercihler iyi geliyordu.
Dedimki kendime onun görüpte benim göremediğim ne var ...Sonra kendi yolumu kendim çizmeye başladım..