Merhaba arkadaşlar.Bu aralar oldukça zor bi dönem geçiriyorum.İnternete girme sürem oldukça azaldı ve projelerimi yarıda bırakmak zorunda kaldım.Şimdi sizlere daha açılışını yapmadığım eğlence portalı projemi sunmak istiyorum.İlgilenemediğimden dolayı satışa çıkarmayı düşündüm yok fiyatına.
Site adresi :
Ct City Beta Yayını
Sitenin aylık getirisi: Yok
Sitenin açılış tarihi: 2009-04-10
Kategori, sitenin içeriği nedir: Eğlence portalı,video,oyun
Günlük hit sayısı, kaynak link: Bilinmiyor
Alexa:
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Sitenin özelliklerinden bahsetmek istiyorum.Site asp tabanlıdır.Lisanslı bir scripttir.Büyük bir proje düşündüğümden satılan kişiye proje dosyalarıyla verilecektir.Sitenin içerisinde
-Galeri
-video bölümü
-alışveriş bölümü
-bilgi yarışması
-makale bölümü
-anasayfada manşet haber sistemi
-Arkadaşlık sistemi ( şehre göre arama vb. özellikler var )
-Üyelere blog dağıtma özelliği
-Download bölümü
-Toplist özelliği
-Anasayfayı admin panelinden tamamen değiştirebilme
-resimli resimsiz menüler
-Ajax özelliği
-Mysql & Mssql özelliği
-Seo özelliği
-Özel üyelik sistemi ( belirli bölümlere sadece istediğiniz üyeler girebilir )
-Site içi msn özelliği ( üye siteye girdiğinde sağ taraftan msn gibi xxx üye siteye girmiştir diye uyarır ve anlık sohbet yapılabilir msn messenger gibi )
-Köşe yazarları özelliği
-Flash oyun bölümü
-E-Kart bölümü
-Çoklu tema özelliği
Domain + Host + Script = 150
-----------------------------------------------------------------------
Admin panelini anlatmama gerek yok hertürlü reklam kontrolünü,forum kontrolü,ip banlama vs. aklınıza gelebilecek herşey.İtraderı yüksek kişilere admin panelini verebilirim pmden
-------------------------------------------------------------------------
Proje dosyaları
-Menajerlik oyunu ( site eğlence portalı olduğundan oyun bölümü oldukça geniş.Oyunda transfer yaparak takımınızı kurun ve gruplardan çıkmaya çalışın.İsterseniz dostluk maçları yapabilirsiniz. ) + 70
-Şehir kurma oyununuda tasarladık.Devana adlı scripti editleyip portala uygun birşey çıkarttık ortaya.Script free olduğundan portalla beraber ücretsiz verilicek.
-Okey,tavla,batak oyunu kahvemix v2 dosyası editidir.Bilindiği üzere kahvemixte açıklar mevcuttu bu açıkları kapattırdık.Bizim yaptığımız bişey olmadığından bu scripte sadece +30 lira verdiğimiz güvenlik yamasını alıyoruz.
Evet arkadaşlar durum böyleyken böyle.Proje dosyaları portaldan ayrı VERİLMEYECEKTİR.
Domain+Host+Portal = 150 tl
Proje Dosyalarıyla beraber sitenin herşeyi = 200
Scriptlerin hepsi mysql olduğundan portala entegreside yapılacaktır.Anlaşılmış kişi var zaten.Lütfen ciddi alıcılar pm atarsa sevinirim.
gelistirme@webogrenci.com msn adresinide ekleyip görüşebiliriz.Her zaman online olamıyorum geldiğimde yazarım.
Selametle