12-05-2009, 00:15:13 Tarihli yazınız. 1 Hafta sonra ameliyat olacağınızı ve üstelik göğüs ameliyatı olacağını söylüyorsunuz. İnsan 1 haftada ayağa kalkabilirmi? Ben ayaklarımdan ameliyat oldum ve şu anda 1 ay oldu daha tek ayağımın üstüne zor basıyorum.
Diğer konu linki:
https://www.r10.net/off-topic/382828-...-var-mi-6.html
Ve
29-05-2009, 14:39:45 tarihli diğer bir konudan alıntı:
Şimdi insanları kandırmanın hiç bir anlamı yok. İşi yapamıyorsanız yapamıyorum bırakıyorum diyebilirsiniz.
Not: Denildiği gibi 14/15 yaşındaki çocuklar bi vps yada dedicated makina alarak server satışına çıkıyorlar. Bilgileri sıfır. Kurulumları bilmezler. Anca çalıntı ve janjanlanmış webmodlarla bakın biz bunu yaptık buradayız fiyatlarımız çok ucuz 30 + 2 = 25TL gibi komik fiyatlarla satış yapıyorlar. Sonra da anca makinanın parasını ödeyip kapatıyorlar. Destek 0. Oysa ki bir Counter Strike destek sitesi sahibi olarak ilk benim Cs serveri açıp satmam lazım. Neden yapmıyorum. Çünkü eksiklerim var ve ben müşteri memnuniyetine inanırım. Müşteri rahatsız olursa ben rahatsız olurum. O nedenle herkes işini yapsın.
Bende 30 + 2 = 25 tl satıyorum su ara ama gıdıp musterılerıme hızmetımı sorabılırsınız sabah 8 den gece 3 e kadar her sanıye ne eklentı ıstenırse kurar hatta elımızde olmayanı bıle bulur her turlu kurulum desteğı saglıyoruz bu kısıden kısıye değişir birde bunu acıklıyayım.İkincisine gelirse csfull mağdurlarından biride bendim zamanında almıstım server ne panel calısıyordu neden dogru durust desteği vardı zaten ama arkadas amelıyat oldum deyınce bende daha fazla ustelemedım cunkı benımde su kapıdan cıkıp ayagımın kayıp kafamı duvara vurup hastaheneye yatmıyacagımı kımse garantı edemez