Geçmiş tecrubelerimi anlatmıştım. Malesef bugün de acı bir tecrube yaşadım
Burda epey itradesi olan bir arkadaşla 2 hafta önce rewrite-özgün oyun için anlaştık. 4 gün sonra ben yapamıyorum dedi. Eyvallah dedim. ayın 22'sinde msn için özgün-rewrite yazı+resim ve indirme linki gerektirenler için link şeklinde 20 yada 30 konu için anlaştık. En geç 28inde teslim edilecek diye söz aldım. ayın 30u sabahı msnden yazdım. daha 4 tane hazırmış. gönderdi 4 taneyi hepside aynı konu üzerine. Kötü konuştum. Akşama kadar bir miktar daha yapacağını söyledi. Akşam geldi 11 tane daha yapmış Başta konuştuğumuz resimler yok. Linklerin bazıları hiç yok. Kalanı da direk link değil. Gezginler.net sayfasını link diye vermiş. Bir de gezginler.net sayfası olsa ne farkeder diyor. Ben bu adama 100-150 kelimelik makaleye 0.75 lira ödüyeceğim. iş yapsın diye peşinden koşacağım. sonra eksikleri birde tamamlamaya uğraşacağım. Bunlara harcadığım vakitte ben o 15 makaleyi yazardım heralde. bunları yazınca da hiç kendilerine yediremiyorlar. işine gelmezse bi daha çalışmazsın diyor. ne güzel valla. işime gelmezse bir daha çalışmazsam bu iş çözülürmüş. Gerçi bundan çok daha beterlerini gördüm buna da şükür. En azından yarım yamalak da olsa birşeyler yazıp verdi.