Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
MORATORYUM siz işin en kaliteli ve iyi tarafını söylerken bunu zaruri görüyorsunuz. hata orada zaten. yani o "kur wordpress'i kazan paraları yok öyle birşey" dediğiniz şey yok asıl. @CasTex'in de dediği gibi. Birileri sürekli kopya içerik çeken bir site ile de sizin kazandığınız paraları kazanabilir.
Zaten bu kopya içerik mevzusunda da ben çok farklı görüşlere sahibim. benim içerik çektiğim site içerik çekilmesine karşı çıkmıyorsa veya şartlı olarak (link verme koşuluyla veya başka birşey) çektiriyorsa bunda bir sorun yoktur. işin etik tarafını böyle geçtikten sonra geriye kazanç tarafı kalıyor ki, o da burda birçok insanın bildiğinden çok farklı. Biri gidip te bir siteden içerik çeker, kendisi bu içeriğe (benzer link olsun, yorum olsun vs.) hiçbirşey katmazsa zaten o içeriğin hayrını göremiyor.
Fakat sitenizdeki benzer sayfalara linkliyorsanız, meta tagları saçma sapan değil de kuralına göre ustaca yerleştirdiyseniz, sonra altına yorum yapacak elemanlar da olduktan sonra, kopya içerik artık kopya olmaktan çıkıyor ve bir nevi özgünleşiyor ve arama sonuçlarında biçok kelimede "çektiğiniz sitenin üstünde" çıkıyorsunuz.
sonra itiraf.com gibi eksisozluk.com gibi siteler kurmak güzel tabi ama dediğim gibi bunları "şart" olarak söyleyemezsiniz. bunlar olsa güzel olur tabi orijinal fikirlere herkes açık ama bunlarsız da oluyor. onu anlatmaya çalışıyorum. üstelik ben bunu iddia etmiyorum, bizzat şahidiyim.