bu sistemde sadece altınıza iki kişi eklemeniz gerekiyor. başka hiç bişeye ihtiyacınız yok. sizin altınızdakilerde iki şer kişi. yani herkesin kendine özgü iki kişisi olacak altında. bir sefer kayıt olunuyor sonrası sadece kazanıyorsunuz. yalnız altınıza iki kişi eklemeniz gerekiyor.

birinci kademede altınıza eklediğiniz iki kişiden teşvik olarak 60 dolar kazanıyorsunuz. altınızdakilerde iki şer kişi eklediği zaman 250 dolar bu böyle devamlı gidiyor. 90 yıl boyunca kazanç kapısı. bunun katları var mesela. ama benim üyelik birinci kademe olduğu için 540 dolar.

ben uğraşamadım ama uğraşacak arkadaş için süper cazip bir sistem.

hatta google şöyle yazıp aratın. quest.net üyelik net work marketing vs.

tavsiye ediyorum. benim iki çocuk var evliyim vs. ilgilenemedim. ben sizin yerinize bi kişi ekledim altıma sizin yapacağınız bir kişi eklemek sadece.

540 dolar .

----------------------------------------------------------------------------

şimdi dünyada bir envey sistemi vardır. buda ona benzer bir sistem fakat bu sistemde sadece bir kez ürün alınıyor. daha sonra sisteme girmiş sayılıyorsunuz ve sistem size tam 90 yıl boyunca kazanç kapısı açıyor. yani burda önemli olan siz üye olduktan sonra iki kişi kendi altınıza tanıtmak. yani onlarda bir sefer ürün alarak sisteme giriyorlar. bu arada sen iki kişi getirdiğin için 60 dolar teşvik alıyorsun. tabi bu seviyeye göre değişiyor. en alt seviyede 60 dolar kazanıyorsun. eğer TC 3 e geçersen altına ekleyeceğin iki kişiden tam 450 dolar kazanıyorsun. sonra onlar altına iki kişi. bu böyle sürekli devam ediyor ve siz sürekli kazanıyorsunuz. yani her kişi başına düşen tek olay şu iki kişi kendi altına tanıtmak. yani bir kereye mahsus bir ürün satışı sağlamak.

şuralardan kaynak olarak okuyabilirsin.

QUEST.NET

Valla genç arkadaşlara tavsiye ederim. zaten bi kişi ben ekledim. uğraşamıyorum çocuklarım vs. ailemle ilgileniyorum.. o yüzden süper bi sistem. dediğim gibi google da aratın daha geniş bilgi alırsınız