Normalde bu konuyu daha sonraya acmayi dusunuyordum ama ilginctirki hergun 100 online kisi olan msn de bugun 4 kisi online ve kimseye bir sey sorum onerilerini alamiyorum.. bu sebeple bu konuyu acma isini erkene aliyorum..

Konu nedir: yeni bir tema tasarliyorum buradaki gibi. (kodlama buradan alinmistir) Tabi bu site komple <table> kodlamasiyla yapildigi icin bana ters, ha kolay ama ben tamamen benzememesi icin div + css kullanarak gelistiryorum calismami. ve takildigim bir kac konuda onerilerinize ihtiyacim var..

Onerileriniz?: siteye girerek tasarimin ilerleyisi hakkinda bilgi vermenizi ve nerelerde duzenleme yapilirsa daha iyi olacagini yazmanizi istiyorum arkadaslar..

SITE BU: WP tema sitesi

Not: tema 3 kisi icin yapiliyor ayrica bir satis sitesinde de satilacak , bu sebeple uzerinde biraz fazla duruyorum..

birde ornek CAPS koyayim:

NOT; Arkadaslar suanda sadece ana sayfayi duzenliyorum linklere tiklarsaniz acilmaz cunku SINGLE dosyasina hanuz gecmedim, oncelikle ansayfayi bitirim sonrasinda diger kisimlara gecmek istiyorum..

ve hala ana sayfada bitmemis cok yer var, buradaki kismindan onceki bolumler tamamlanmistir

simdiden tesekkurler..