anLHsn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katılcam yarışmaya aklıma bir fikir geliyor dolaşıyorum logoları benzer olmasın, logorizmanın çalışmalarına benzer figürler aklıma geliyor tabi tek logorizma için değil bu. Yapıp koysam alıntı yaptın gibi laflar gelcek hem yarışma hemde logolar lekelencek. Bu yarışmalara belirli bir logo sayısıyla katılalım bence.
Gerek yok, rahat ol, sen daha iyilerini yapabilirsin.
TasarimEge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynen bende katılıyorum logokarizma kusura bakma ama çok abartıyosun bu sadece senin için geçerli değil kardeşim kişisel alma başka arkadaşlarda var daha profesyonel çizimler çıkarıcaz ama bi bakıyorum aklımdakinin benzerini yapmışsın fikir alıntısı olup adımı lekelemektense yarışmalara katılmıyorum. anLHsn'ın dediği gibi sınırlama gelmeli logolara. konuyu açan kardeşimden ve yönetimden rica ediyorum yarışmalara her katılımcı max. 3 yada 4 çalışma ile katılsın saygılar. . .
anLHsn başka bir şeyden bahsediyor, sen başka bir şeyden bahsediyorsun.Ben logo atmıyayaım yada 4 tane atayım tamam, ama yarışmalara doyurucu logolar atacaksın.Görüoruz bana ihtar gelen yarışmada şu an ne kadar sönük geçiyor, yarışma sahipleri zamanlarını ve paralarını buraya ayırıp konu açıyorlar, ve karşılığını almak en büyük hakları, bende bunun için çalışıyorum.Ayrıca R10 'da bu şekilde ki yarışmaların popüler olmasının kime zararı var anlamış değilim.Varsın benim logolarım seçilmesin hiç önemi yok, bugüne kadar 40 logo atıp seçilmediğim yarışmalar oldu, belki benim cebime para girmedi ama önemi yok, doğru logoya ulaşıldı.Çok logo attığın zaman kazanacaksın diye bir kaide yok korkmayın.Türkiye'de yapılacak özgür bir yarışma platformunun özlemi içerisindeyim, kendi yöneticilerinin , kendi forumlarının popüler olmasının rahatsız ettiği bir platformda kim ne kadar zaman barınabilir, ve yetenekler nasıl ortaya çıkar....