İşlerimin yoğunluğu sebebiyle ücretli bot işini bırakmak zorunda kaldım şimdilik. Eşi dostuda bu sebeple kırıyoruz haliyle. Bende bi karar aldım boş zamanlarda arkadaşlarımın benden istedikleri ve benim kendi kullandığım sizin için yararlı olucak içerik için gerekli botları sizle paylaşmak istedim.

İçindekiler
sql içinde 500'e yakın dizi kategorisi vardır.

Çalıştırma
bu dosyaları dizibotu die bi klasör halinde ftp'E atıorsunuz, içindeki sql'i veritabanına import edin, config.php'deki db biliglerini girin, sonra cronjob'a
10 * * * wget -c http://www.siteadi.com/dizibotu
yazıp botu 10dk otomatik çalıştırır hale getiriceksiniz. sunucu her 10dkda bi botu çalıtşırıcak botun çalışma mantığı her çalıştııında canlidizi'deki en son gönderilen dizi paylaşımını sizin veritabanınıza ekler. Botu kendi sitemdede kullanırom.
3 aydır botu kullanıorm çok yararı oldu ve çok işime yaradı sizler içinde yararlı olur inş. Botun içinde birde dizi_cek.php var. bu ne işe yarar ? bot en son çıkan dizi paylaşımlarının url'lerini alır sizin kullanıcınız diziyi açarken gider canldizideki kaç partsa onun sayısını alır onu sql'E ayarlar sonra onu aldıktan sonra veritabanında onu sütuna girer update eder part değerini. sonra yeniledikten sonra sayfayı tekrar yeniler. karşı taraftaki yahooda upload edilen dizi paylaşımını size çeker. bunu yapmamdaki sebep çok basit bazılarına saçma gelcektir iillaki. canlidizi çok aktif bi sistem olduğu için bazı videolar kaldırıorlar yahoo tarafından adamlar kaldıralan videoları tekrar upload ettikleri için siz hep güncel olanı çekmiş olcaksınız. evet gelelim mühimmatlara esas onlar önemli dimi =) hehe şimdiden başarılar buyrun dosyalar:

Dosya: Canlı Dizi Botu
Demo: Terkoz.com - Günlük diziler

*R10.net'e yüklemek istedim fakat sorun vardı normal limit 900KB dior ama dosya 36KB neyse sorun oluştu sonuçta =)
*Sadece PHP'den az bşy anlayanlar MYSQL Bilgisi olan arkadaşlara destek vericem açıklama yapıcam dier arkadaşlar (bu işlerden hiç anlamayanlar) lütfen msn'i eklemesinler.

*İçinde hiçbir sızıntı kod yoktur. Dışardan izinsiz popup açtırcak bir kod bulunmuyor güvenlidir =).

Destek msn: kadir@vurgun.org