makaleyi yazan arkadaşın emeğine ve başarısına saygı duymakla beraber çelişen bikaç şeye bizzat tanık oldum geçenlerde onu belirtmek istedim hazır konusu varken.
Arkadaşımın yeni açtığı bir site 4 ay içerisinde hiç backlink almadan dizinlere vslere eklemeden sadece öğretici ve özgün içerik yayınlayarak pr4 değerini aldı.Backlinki olmadığına inanmadım bende baştan,açıp sorgulattı gözümün önünde gerçektende 0 backlink ile yani backlinksiz pr4tü.Makaleyi yazan dostumuz pr4- pr5 bana göre başarı değil dese de bence ilk güncellemede backlink almadan bunu yapmak başarıdır.
merak edenlere Site adresini de veririm vermesine de iznini almam lazım önce sahibinden.
zaten söz konusu adres değil,adresten daha önemlisini söylüyorum ben size,site bir öğretmenin kendi adına okulda öğrencilerine yaptırdığı özgün işler,el yapımı şeyler bunların resimli anlatımlarıyle ve şarkılar ,şiirler vs.lerle dolu , ve site wordpress.Google güncel,özgün içerikli sitenin,kar amacı gütmeden yapıılan temiz ve faydalı işlerin hakkını veriyor bence bu kesin.