Hayırlı geceler

Kesinlikle kasıtlı yada kötü bir art niyetle aksatılmamıştır işler..Şu an çalıştığım 6 kişinin işleri de durmuş durumdadır..Sağolsunlar ki anlayış gösterdiler..Arada unuttuklarım olmuş 2-3 kişi Tansu abi de bunlardan biri..Boluya gidip geldim sürekli Dr tarafından tamam oldu son kez git biraz daha gitmen gerek vs denirken 2-3 haftayı buldu..Ve bu durumu yinede bahane göstermiyorum özrümü diliyorum..Fakat kullanılan bir tabir dikkatimi çekti *********** kelimesini bana değildir diye umuyorum çünkü öyle birşey yapsaydım burada olmazdım herhalde ki..Ama dediğim gibi gecikmeden dolayı Tansu abim haklıdır çünkü haber veremediklerim arasındadır..
Öteki makale konusuna gelirsek ben kendisine belirttim bundan kaç hafta önce ablamın ve benimde tanıdığım bir grup insanın ortak makale tezleri vardı ve ablam tarafından onayını alıp 25 adet satmak istedim ben araştırmama rağmen bir benzerini bulamamıştım fakat abinin daha geniş çaplı bir makale arama motorunda bakmış varmış ; ki ayrıca ben belirtmiştim de bir sorun olursa dönersiniz diye..Tabi bu iki olayı da tatlıya bağladık ve şu an iki taraf içinde sorun yok..Ben postçu olmama rağmen de 10 a yakın postçuyla iş halindeyim kendileri biliyor..
Sinnerx arkadaşımızında dediği gibi bazen ciddi sorunlar işlere de hayata da engel olabiliyor..Ben durumu anlattım saygı duyarım da kendisini sevdiğim bir abidir..
Bu arada geçmiş olsun diyen arkadaşlara teşekkür ediyorum kısmetse ayın 11'n de ameliyatımız..
Hayırlı geceler