Anonim benim bahsettiğim de oydu. Backlink ile olur dedim ama tabi ki boş beleş sitelerden alınan linkten bahsetmiyorum. Kaliteli linkler olmalı. Ben yukarıda söylediklerimi yaptım sadece backlink sayesinde. Aslında sadece backlink sayesinde yaptım demek biraz yanlış. Çünkü seoda backlink dışındaki unsurlar daha çok kesin bir tarifi olmayan, elle tutulmayıp gözle görülmeyen unsurlar. Ben içeriğim şöyle olsun böyle olsun diye uğraştığımı hatırlamam hiç. Yazmaya başladım mı gerisi zaten geliyor. Yazım hem özgün oluyor, hem öz oluyor, hem sayfalarım temiz hem de doğal oluyor. Bu durumda başarının gelmemesi zaten mümkün değil.
Sizlere önerilerim şöyle. Sitenizde sayfalarınıza önem verin. Sayfanızda fazlalığın olmamasına dikkat edin. Gereksiz kelimeler bulundurmayın. İçeriğiniz kopya ise dahi bunu insanların gözüne sokacak bir biçimde sunmayın. Yine sayfalarınızda Türkçe imla ya da yazım hatası bulundurmamaya dikkat edin. Emek verin! Bunun yanında backlink de oldu mu site uçuyor emin olabilirsiniz.
Son olarak, Google temiz siteleri sever. Doğal olun