Ben şunu anlamıyorum. Herkes niye seocu olmasın?
Bu işin belli bir kazancı yok. Kimsenin, kazancına ortak olmasını istemeyen tiplere söylüyorum bunu. Burası açık bir pazar. Kim daha iyiyse o konuşur o kazanır.
Ben bu işe yaklaşık 4-5 sene önce başladım. Ne tasarımdan anlardım ne seo'dan. Halen de anlamam. Ancak 2007 zonenoktaorg ödüllü seo yarışması şampiyonu oldum. Ayrıca geçen sene sattığım bir oyun sitem ile bedava oyun, bedava oyunlar ve bunun gibi birçok kelimede 1. sıraya yerleştim. Hatta piyasada olanlar daha iyi bilirler, "oyunlar" kelimesinde herkes 1. sayfa göremez, ben gördüm. Ben seocu falan değilim ama, sadece bazı tecrübelerim var bu konuda. Bunları belirtince neden birileri çıkıp "herkes seocu olmuş" deyip gülüyor? Size ne arkadaş? Merak ediyorum bunu söyleyen arkadaş SEO konusunda nasıl başarılara imza atmış? Şu kadar söyleyeyim. O da bilmediği seo ile 30k ya yakın para kazanabilmiş mi 2 yılda?
Bu iş gayet tabii backlinkle olabilecek bir iş dostum. Yardım etmek isterdim fakat şu sıralar yoğunum. Ancak bunu sen de yapabilirsin. Yapman gereken düzenli aralıklarla PR3-4-5 linkler almak. Eğer PR'li bir domainin varsa onu link değişiminde kullanarak sitene backlink sağlayabilirsin, bu iş için para harcamana da gerek yok.
Saygılarımla
tebrik ederim size katılıyorum
Alıntı
alt bolge rock ve onun gibi duşunen arkadaslar için
seoda sure verme konusunda seocu arkadaslarım tanıdıklarımda hem fikir zaman vermeden bi işe baslanmaz oyle insanları kucumsemeyide sana gerçekten yakıştıramadım rock
yanlız arkadasa tavsiyem ben link degişiminin pek bi faydasını gormedim oyle herkezle degişime sokmak yerine ozel sitelerle degişim yapabilirsin tabiki siteleri surekli kontrol ederek ve guvendiğin kişilerle yoksa bi siteyi degişime sokup 50 kişiyle degişim yaparsın hepsininde 40 50 çıkışı olur siteniz yerinde sayar hatta filtreye bile duşebilir dikkatli olmanızı oneririm