Arkadaşlar bir nakliyat sitem var ;malum evden eve nakliyat kelimesi seo açısından en zor kelimelerden biridir.Sitem yaklaşık 15 gün evvel 2.sayfadan evden eve nakliyat kelimesinde 1.sayfaya geldi gerçi çok kastıgım bir sitem aslında sonuç benim için normal ama normal olmayan şu ki sitem ankara'da
evden eve nakliyat kelimesinde en az 30 bilgisayardan kontrol ettim ilk sayfa 3.sırada ama istanbuldaki arkadaşlara sordugumda sitenin evden eve nakliyat kelimesinde 2.sayfada oldugunu söylediler.
Diyeceksiniz ki sen şimdi bu konuyu neden buraya açtın konu ile ne alakası var,
aceba diyorum google şehir bazlı ,yeni bizim bilmediğimiz uygulama mı başlattı.Bu arada ankara dışında bir çok ilde evden eve nakliyat kelimesinde site ilk sayfa 3.sırada çıkıyor.Örnegin kastamonu bartın erzurum gibi illerde diger illeri araştırma fırsatı bulamadım.
sitem
Ankara Evden Eve nakliyat .:Nakliyatankara.com 0312 478 68 54 - 55:. Ankara Nakliyat ankara nakliye - ankara evden eve tasimacilik -İstanbul- İzmir-Bursa-İzmit-Adana-Antalya erzurum
Değerli yorumlarınızı bekliyorum ve mümkünse degişik illerden baglanan arkadaşlar sitemin bululundugu pozisyonu bildirsinler.