eksik bilgi değil, yanlış bilgi
burada 1 ay gibi bir zaman belirtilmiş kesinlikle SEO'da zaman belirtemezsin

Kendi bildiklerimi paylaşmak zorunda değilim ki paylaşmamda. Ama yanlış bilgi verdiklerini ve SEO'nun sadece backlinkten ibaret olmadığını belirtmek isterim.
hocam seoda sure belirtilmez demişsiniz hata ediyorsunuz hizmet alacak adam bu işin ne kadar zamanda son bulacagını bilmek ister yeni bi site için bu sure 3 ay ile 1 seneyi bulabilir ilk 3 için konuşuyorum ne diyecen musteriye belli olmaz ne zaman cıkarsa cıkar mı diyecen adam sana aylık para oduyor iyi o zaman her ay 200 lirayı al 20 lirasına link al gerisi cepte 6 ay gecsin yok daha cıkmadı cıkar belli olmaz mı diyecen adama seo nun yanlız backlinkten ibaret olmadıgını bende belirttim seoyu kapsayan 10 larca etmen var tasarım kodlama yapısı metalar sayfa içeriği bunları daha sayarız yanlız baslıca ilk 3 te guncellik backlink ve ozgunluk gelir bence
yazınızdaki kotu niyeti anlıyorum seoya merak saldım ugrasıyorum zaten 2 senedir kendi sitelerime yaptıgım ama son 3 ayda farkına vardıgım bişey ne yapalım bekleyelim sadece cenk yazsın backdoor yazsın baska seocu cıkmasın mı?