artık siz değerli r10 üyelerine bırakıyorum domain mi alırsınız host mu alırsınız vps mi alırsınız kararı sizlere bırakıyorum kaç gündür ekilmekteyim ayıptır arkadaş yazıktır günahtır bir domain aktarmak bu kadar uzun sürer mi ya 10 gündür ekilmekteyim böyle iş mi olur bana dava mı açarsınız ne yaparsanız yapın bir domain taşıttırmak istiyorum taşıyamadınız gittiniz ticket üzerinden size dedim akşama kadar süre veriyorum açmazsanız r10'da konu açacam dedim sözümde duruyorum açtım konuyu buradan gerekli cevabı verirsiniz sanırım ticketten cevap vermediniz ya belki bir ümit buradan cevap gelir telefonda görüşüyorum tamam emin bey gelsin domainleri taşıyacak deniliyor 2 gün önce sordum ticket üzerinden emin bey geldimi diye cevap verilmedi dün msnde birisini yakaladım çalışanlardan sanırım çağatay diye bir arkadaş emin bey geldimi dedim o ayrıldı denildi domainimi taşımak istiyorum dedim yardımcı olim dedi moves service yapılmasını istiyorum dedim moves hizmetinde sorun olduğunu söyledi resellercluba fax çekecem dedi çektiğinizde haber verin dedim tamam dedi msnden bir anda çıktı gitti tickete belki cevap yazmıştır dedim baktım bu saat oldu halen cevap yok arkadaş ne yapıyorsunuz arkadaş ya lütfen artık şu domaini verdiğim bilgiler doğrultusunda taşıyın allah aşkınıza ya diyecek kelime bulamıyorum