bu konular daha önce bu forumda çok konuşuldu çok tartışıldı daha öncede bu tip konu çok okudum hep yorumlar aynı alamazlar , edemezler... arkadaşım durum şuanda nedir bilemicem ama sonuça varılmadıysa sana bir kaç tavsiyem..

2007 yılında bizimde başımıza geldi olay aynen şöyle oldu bir firma benden hosting ve domain istedi benim arkadaşın serveri vardı bende ona yardım ediyordum eşe dosta tavsiye ediyordum bir gün xx firma beni duymuş geldi dediki bize domain açarmısın dedik açarız açtık neyse daha sonra tasarım'da istediler bende kalktım 2 haftada özene özene tasarım yaptım daha sonra bunlar başka birine vermişler tasarım olayını dedilerki domaini şu adrese transfer et bende o kadar emek verdim dedimki vermiyorum domaini ya bana hakkım olan paramı verın yada domaini vermem paramı verin alın domaini olmaz falan dediler mahkemeye verceklerini söylediler , onu dediler bunu dediler , tehdit ettiler bende ana sayfaya ***** index attım sonra bunlar hep avukata vercez falan dediler ben hiç umursamadım domain benden alamadılar kısacası domain şuan düştü hala alacaklar onun için avukatlarda çok iyi bilirki bir sonuç alamazlar anca tehdit ederler git savcılıga şu xx adında avukat yasaların doğrultusunda olmayan şekilde beni tehdit ediyor diye tazminat davası aç emin ol kazanırsın ve sakın korkma o domaini tut elinde yok dersen bana transfer et gelsin benle uraşşınlar