Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Post fiyatları sabitlenemez bence. neden diye soracak olursanız, herkes işini farklı kalitede yapıyor. Posttan posta çok fark var. Bakın mesela makalelerin tanesi bazen 5 TL'den falan gidiyor. Bunun sebebi kalite ve özgünlük. O açıdan belki bir alt sınır koyulabilir ama herkesin fiyatı farklıdır.
Alt sınır konusunda atıyorum 1000 post muhakkak 40TL nin üzerinde olmalıdır şeklinde bir sınırlama getirilebilir ya da bu işin normal kalitedeki fiyatları (yani minimum fiyatları) belirlenir yayınlanır. Örneğin R10 Post Fiyatları şeklinde bir standart geliştirilebilir.
Herkes kendini o normal fiyata göre ayarlar. Kimi ben normal iş yapıyorum fiyatlara uyarım der, kimi de ben daha kaliteli iş yapıyorum bu fiyatlardan biraz yüksek iş yaparım der. Tek faydası fiyatların çok aşağı çekilmemesi olur. Yani kimse bu fiyatların altında iş yapamaz hale getirilir. Bu da postçu arkadaşlar için bir avantaj olur. Tabi buna katılan olur veya olmaz ama hakkaten sırf post işinde değil, bir çok işte piyasanın çoook çok altına iş yapanlar var. Bu da kaliteyi düşürüyor bence.