moviedisney adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende uzun zamandır kağıt alır satarım, yalnız şunu belirtmemde fayda var 3 kağıdı çok yakından inceledim kriz ortamında ASYAB 0,99
YKBNK 2,05
OTKAR 8,5 civarından alım yaptım 3 ay içinde yaklaşık 10 bin liraya 6 bin gibi bir para aldıktan sonra 3 kağıdıda bozup likite döndüm, 2 gün öncede Dolar aldım, IMKB den çıkmamış olsaydım halen kazanıyor olacaktım çünkü ben çıktığımda IMKB100 endeksi yaklaış 33k civarındaydı şimdi ki durum ise malum YALNIZ LÜTFEN DİKKAT EDİN. bizim borsamız dünyada krizden sonra en hızlı yükselen ve en çok kar ettirenler arasında ki ülkenin ekonomik durumu iyi olmamasına ve işsizliğin tarihin en yüksek seviylerinde olmasında rağmen, kağıtları satıp likite dönmemin nedeni ise budur. En yakın zamanda bir düzeltme geleceği kanaatindeyim, Şu anda dolarda bulunmamın sebebi ise , yıllardan beri olduğu gibi yazın ki Turist sayımız nedeniyle ülkeye döviz girişi olmakta ve Arz artışından dolayı dolar ufakta olsa bir değer yitirmektedir. Ancak şunu unutmayın ki türkiyenin çok büyük borçları vardır ve bu borçları finanse edebileceği bir kaynağı bulunmamaktadır, zannetmeyin ki herşey güllük gülistanlık, IMF e kafa tuttuğumuz şu günlerde bizim 40 milyar dolar civarında ihtiyacımız varken bile 25 için masaya oturupta bütün şartları kabul etmemize rağmen bizim önümüze 5-10 milyar dolar koyarlarsa işte o zaman doların önünü kimse alamaz ve IMKB yeniden 23-24 binli seviyeleri görebilir. Herkese Bol Kazançlar.

Evet kısa zamanda bir düzeltme gelebilir İmkb 'ye...Dolar konusunda da aynı fikirdeyiz sizinle..