nick : beachturk
güzel türkçeden bahsediyor. ilginç..
gangan kardeşim nickimle bir alaka göremiyorum beachturk ilk sitemin adıydı oradan kaldı ki ben de belirttim türkçemizi düzgün kullanmadığım için başka arkadaşlar tarafından bende uyarıldım
Bilgilendirme için teşekkürler. Seni de birazdan, noktadan sonra büyük harfle başlanır diye bilgilendiren olacaktır sanırım
derbedel kardeşim tartışma platformu açmadım fikrimi belirttim birbirimizin eksiklerini yüzümüze vuyrmaya çalışmak gibi bir amacım yok fikir paylaştım sadece
Keşke bu hassasiyetinizi, kurduğunuz cümlelerle de gösterebilseniz. Her de ayrı yazılmaz.

Türkçe'de alınık diye bir kelime yoktur.
işi imlaya dökersek arkadaşım
Her de ayrı yazılmaz. 
cümlendeki de yi tırnak içine alman gerekirdi. artı 2 anlam çıkıyor anlatım bozukluğu da var. anlatamıyorum mesele imla değil bir kelime örnek verdim ama görüyorum ki tartışmaya yer arayan bir sürü arkadaşımız var.
Mesaja büyük harf ile başlanır, nokta cümle sonuna boşluksuz konur, noktadan sonra ki kelime büyük harf ile başlar. Yanlışım var mı?
Büyük Yada Küçük Harflerin Alınık Kelimesi Kadar Sorun Olduğunu Sanmıyorum.Arkadaş Güzel Bir Konuda Uyarmış. Bende O Kelimeyi Her Gördüğümde Çok Komik Olduğunu Düşünüyorum.
tirol07 kardeşim anlayabildiğine çok sevindim. tşk ederim
Dalgınlığına gelmiştir belki...
Tıpkı senin kour dediğin gibi.
güzel bir nokta yakalamışsın hocam

umarım arkadaş cevabını görür.
bencede güzel bir konuya değinilmiş..
hiç olmadık saçma sapan bir kelime kullanmak ayrı, imla kurallarına uymuş olmak ayrı.
bende bilmiyordum, teşekkürler..
tşk ederim hocam fikrime katıldığın için
alınık diyeceğimize alınacaktır diyelim
gurkanht kardeşime katılıyorum ancak kullanacağımız kelimenin dilimizde farklı çeşitleri de var
buyrun bakın