Hala yaptığınız kabahatin farkında olmayacak kadar düşüncesiz olduğunuzu zannetmiyorum ben de.
"Kur'an sürekli güncelleniyor mu?" gibi saçma bir cümle kurup, sonra gelip bana görüşe saygı duymaktan felan bahsetmeyin burda. İyi valla kutsal şeylere saydıralım istediğimiz gibi, adını saygı duymak koyalım.
Sizinle tartışılmayacak kadar zeka seviyenizin el vermediği bir insan kanaatine vardım.O cümleyi neden kurduğumu bile görememişsiniz.Yazdıklarımdan ve arkadaşların yazdıklarından tek kelime anlamamışsınız ne yazıkki size diyecek söz.Açın biraz daha kuran okuyun diyorum,kendiniz ancak böyle motive oluyorsunuz yada içinde arkadaşların kuran geçen cümlelerinden hoşlanıyorsunuz saygı duyarım ama siz saygı duymayı beceremeyecek kadar beceriksiz ve anlayışsız bir insansınız galiba.İnternetten kuran okumak istersenizde işte buyrun linki;Moderatörlerden konuya el atılmasını rica ediyorum ben uzatmak istemdikçe arkadaş mesaj yazıyor.
Fatiha, Fatiha Suresi, Fatiha oku, Fatiha dinle, sure, süre, Fatiha suresi oku, kuran, kuran oku, kuran dinle, kurani kerim, kerim, kuran kerim / TÜRKÇE KURAN-I KERİM DİYANET MEALİ / KURAN.Gen.Tr, Kuran, Kur'an, Kuran-i Kerim, kuranikerim, Qura ALLAH KABUL ETSİN